A doua ediție a conferinței internaționale ”Recent Advances in Artificial Intelligence (RAAI) 2018” la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București – apel la contribuții

A doua ediție a conferinței internaționale ”Recent Advances in Artificial Intelligence (RAAI) 2018” la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București – apel la contribuții

03 aprilie, 2018 in Cercetare, Știri

În perioada 25-27 iunie 2018, Facultatea de Matematică și Informatică, Institutul de Cercetare al Universității din București și Centrul de Tehnologii ale Limbajului (Universitatea din București) organizează, a doua ediție a conferinței Recent Advances in Artificial Intelligence – RAAI. Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București (str. Academiei, nr. 14).
Obiectivul conferinței este de a reuni cercetători activi în diverse domenii ale Inteligenței Artificiale, pentru a prezenta subiecte și proiecte de cercetare de ultimă generație precum și rapoarte privind tehnologiile actualizate din domeniile lor de studiu.
Persoanele interesate trebuie să trimită un rezumat de maximum 500 de cuvinte aici sau la adresa de e-mail ldinu@fmi.unibuc.ro până pe 10 mai 2018.
La conferință vor participa în calitate de invited speakers Cornelia Caragea (Kansas State University, USA), Marius Pasca (Google), Razvan Pascanu (DeepMind), Andrei Rusu (DeepMind), Nicu Sebe (Trento University).
Printre domeniile de interes ale conferinței se numără procesarea limbajului natural (natural language processing), învățarea automată (machine learning), vederea artificială (computer vision), știința procesării datelor (data science), regăsirea informației (information retrieval) și alte subiecte conexe.
Comitetul științific și de organizare al conferinței este alcătuit din Bogdan Alexe (președinte), Cornelia Caragea, Liviu P. Dinu (președinte), Florentin Hristea, Radu Ionescu, Sergiu Nisioi, Oana Peiu și Marius Popescu. Toți membrii comitetului științific și de organizare sunt afiliați Universității din București.
Sponsorul evenimentului este Bitdefender.
Mai multe detalii despre cea de-a doua conferința Recent Advances in Artificial Intelligence – RAAI 2018 pot fi consultate pe site-ul oficial al evenimentului, aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.