A XX-a ediție a Simpozionului Național al Studenților Geologi și Geofizicieni, organizată la Universitatea din București

A XX-a ediție a Simpozionului Național al Studenților Geologi și Geofizicieni, organizată la Universitatea din București

15 aprilie, 2019 in Știri

În perioada 12-14 aprilie 2019, Asociația Studenților Geologi și Geofizicieni (ASGG) din Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București a organizat Simpozionul Național al Studenților Geologi și Geofizicieni. Simpozionul, ajuns la a XX-a ediție, a reunit studenți și cadre didactice din toate centrele universitare din România în care se organizează programe de studii universitare în domeniul Geoștiințelor. Evenimentul a beneficiat de sprijinul Asociației Americane a Geologilor de Petrol, a Societății Inginerilor Petroliști din România și a unor asociații profesionale și instituții de cercetare din România.

Lucrările științifice prezentate au acoperit spectre largi din domeniile geologiei, geofizicii și ingineriei geologice, studenții beneficiind de prezența, sprijinul și coordonarea științifică a unui grup numeros și entuziast de cadre didactice care au asigurat jurizarea corespunzătoare a lucrărilor științifice extrem de diverse.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.