Apel la candidaturi pentru „Premiul European pentru Excelență în Predarea Științelor Sociale și Umaniste” și „Premiul Diener în valoare de 5.000 de euro”

Apel la candidaturi pentru „Premiul European pentru Excelență în Predarea Științelor Sociale și Umaniste” și „Premiul Diener în valoare de 5.000 de euro”

30 octombrie, 2018 in Actualitate, Știri, Student

Universitatea Central Europeană – Central European University (CEU) deschide înscrierile pentru a XVIII-a ediție a „Premiului anual european de excelență în predarea în științele sociale și umaniste”. Acesta va fi însoțit de Premiul Diener, în valoare de 5.000 de euro, oferit de Steven și Linda Diener în memoria Ilonei Diener.
Premiul, lansat în 2011, onorează profesorii din științele sociale și umaniste care predau în instituțiile de învățământ superior din Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA – European Higher Education Area).
Criteriile de selecție pentru Premiul European pentru Excelență în Predare au în vedere experiența exemplară în: aplicarea metodelor de predare inovatoare, îmbinarea teoriei și practicii, utilizarea elementelor de cercetare în tehnicile de predare, încurajarea gândirii critice, angajamentul susținut spre excelență mai mult decât pe realizări izolate etc.
Studenții, absolvenții, liderii instituționali sau colegii din corpul profesoral pot recomanda un candidat până la data de 18 noiembrie 2018 completând următorul formular, iar cadrele didactice sunt încurajate să aplice direct către CEU până la data de 15 ianuarie 2018 prin trimiterea materialelor necesare la adresa TeachingAwards@ceu.edu.
Mai multe detalii despre criteriile de selecție, procesul de înscriere și evaluare a candidaturilor găsiți aici și aici.
Pentru a îndeplini cerințele de eligibilitate, candidații trebuie să fie cadre didactice în domeniul științelor sociale și/sau umaniste, și să predea la o instituție de învățământ superior dintr-o țară membră a Spațiul European al Învățământului Superior – EHEA. Actualii și foștii membri ai Central European University (CEU) nu sunt eligibili.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.