Concursul European pentru inovare socială și reducerea deșeurilor din plastic, cu premii de 150.000 de euro

Concursul European pentru inovare socială și reducerea deșeurilor din plastic, cu premii de 150.000 de euro


Comisia Europeană, cu sprijinul Nesta, Kennisland, Ashoka Spania, Scholz & Friends și al Rețelei europene a laboratoarelor vii, organizează concursul european pentru inovare socială cu tema Provocarea deșeurilor din plastic.
Platforma concursului este acum deschisă, iar studenții Universității din București își pot depune aplicațiile până la data de 4 aprilie 2019. Candidații selectați vor primi instruire de la experți și șansa de a câștiga unul din cele trei premii de câte 50.000 de EURO.
Lansat în memoria pionierului inovării sociale Diogo Vasconcelos, competiția europeană pentru inovare socială este un premiu oferit de Comisia Europeană în toate statele membre ale UE și în țările asociate Orizont 2020.
Scopul concursului din acest an este de a sprijini ideile și proiectele menite să contribuie la reducerea deșeurilor, în general și, a deșeurilor din plastic, în particular, prin schimbarea și îmbunătățirea proceselor existente sau prin introducerea de produse și inițiative noi.
Mai multe detalii privind competiția europeană pentru inovare socială pot fi accesate aici, precum și la adresa de e-mail info@socialinnovationprize.eu.
Informații privind edițiile anterioare și proiectele câștigătoare pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.