Apel la contribuții pentru a X-a ediție a conferinței europene de cercetare în asistență socială

Apel la contribuții pentru a X-a ediție a conferinței europene de cercetare în asistență socială

26 iunie, 2019 in Actualitate, Știri

În perioada 22-24 aprilie 2020, Asociația Europeană de Cercetare în Asistență Socială (European Social Work Research Association, ESWRA) și Universitatea din București organizează a X-a ediție a conferinței europene de cercetare în asistență socială, intitulată „Cercetarea în asistență socială: contribuții pentru inovație în practică, politici și dezvoltare socială”. Evenimentul va fi găzduit de Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București.

Conferința se concentrează asupra modului în care varietatea de metodologii, abordări, tradiții și culturi de cercetare în asistență socială contribuie la inovarea in practica profesională, în politici publice și în dezvoltare socială la nivel local, regional, național și internațional.

Pentru a trimite rezumat este necesară crearea unui cont în platforma conferinței, accesibilă aici, iar apelul integral pentru contribuții poate fi consultat aici. Termenul limită pentru transmiterea rezumatelor este 20 octombrie 2019.

Mai multe informații despre conferință sunt disponibile pe site-ul conferinței.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.