Caravana Facultății de Geografie, vizită în liceele din București, Ilfov și Călărași

Caravana Facultății de Geografie, vizită în liceele din București, Ilfov și Călărași

04 martie, 2019 in Actualitate, Știri

Studenți și cadre didactice de la Facultatea de Geografie au vizitat, în luna februarie, o serie de licee din București, Ilfov și Călărași. Au fost săptămâni intense și pline de amintiri frumoase în acest început de an și, dacă vrei sa vezi cum e, poți să ne inviți în liceul pe care l-ai absolvit.
Ne dorim să ajungem cu informații despre facultate la cât mai mulți dintre liceeni astfel încât ei să aleagă un parcurs universitar numai după ce s-au informat.
În București, Caravana Facultății a vizitat Școala Centrală și Liceul Tehnologic „Mircea Vulcănescu”, în Călărași Colegiul Național „Barbu Știrbei”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Liceul „Alexandru Odobescu” din Lehliu-Gară, Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” și Colegiul Național „Neagoe Basarab” din Oltenița, iar în Ilfov Colegiul Silvic „Theodor Pietraru” și Liceul Teoretic „Traian Lalescu” din Brănești.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.