Câștigătorii #UBtalks 2019, premiați la Casa Universitarilor

Câștigătorii #UBtalks 2019, premiați la Casa Universitarilor

02 aprilie, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri, Student

Joi, 28 martie 2019, Universitatea din București a premiat spiritul de inițiativă creativitatea studenților în cadrul galei #UBtalks. Ajuns la cea de-a VII-a ediție, evenimentul a oferit studenților, masteranzilor și doctoranzilor Universității din București, ocazia de a-și prezenta public #proiectelede10 din sesiune, oferind, la schimb, cele mai #cool premii.

Pe lângă schimbul de experiență și legarea noilor prietenii cu studenții de la alte facultăți din cadrul Universității din București, norocoșii finaliști au fost premiați de American Experience, Aqua Carpatica, DIGI | RCS&RDS, F64 și Kaufland România cu gadgeturi, vouchere de cumpărături, bilete la Electric Castle, precum și cu locuri la Școala de Creativitate de la Cumpătu, Sinaia.

Subiecte precum Paradoxurile puterii. Şarpele puterii de statInfluenţa mass-mediei asupra tinerilor în definirea frumuseţiiTimpul şi munca în capitalismul rapid sau Teoria plăcilor vibrante, Ciocolata „The BEAT” sau  Aqua Carpatica #ChooseYourColor au stârnit interesul audienței și au provocat dezbateri intense în sesiunile de Q&A.

Proiectele de 10 ale studenților UB au fost evaluate de către prof. univ. dr. Liviu Papadima, prorector al Universității din București, Adriana Biea, Brand Manager DIGI | RCS&RDS, Loredana Samoilă, PR Manager Kaufland România, și Ada Roseti, specialist în comunicare și public speaking.

Marile premii, oferite de Universitatea din București și de American Experience, Aqua Carpatica și Kaufland, au fost câștigate de proiectele studenților Anca Asanache și Cristiana Manea (Bilete la Electric Castle powered by American Experience), Diana Benchea, Adelina Bălan şi Andreea Constantin (500 de lei powered by Kaufland România și locuri la Școala de Creativitate de la Cumpătu powered by UniBuc), Ana Maria Statie și Bragarin Alexandru Nicolae (300 de euro powered by Aqua Carpatica) și Cristina Aiacoboaie (Samsung Galaxy J6+ și SIM pre-pay powered by DIGI | RCS&RDS.

Lista completă a premianților celei de-a VII-a gale a #UBtalks poate fi accesată aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.