Cercetători ai Universității din București premiați la EUROINVENT 2019

Cercetători ai Universității din București premiați la EUROINVENT 2019

28 mai, 2019 in Actualitate, Cercetare, Știri

În perioada 16-18 mai 2019, în cadrul celei de a XI-a ediții a Expoziției Europene a Creativității și Inovării EUROINVENT 2019, cercetători ai Universității din București au fost premiați pentru rezultatele excepționale obținute.

Universitatea din București a obținut o medalie de aur și una de bronz astfel:

Medalia de aur a fost obținută de Ioan Stamatin, Alexandra-Maria-Isabel Trefilov , Adriana-Elena Bălan, Cornelia Nichita și Ștefan-Marian Iordache pentru lucrarea Composite carbon xerogels with graphene oxide and their manufacturing process.

Medalia de bronz a fost obținută de Athanasios Tiliakos, Ioan Stamatin, Adriana Bălan și Ana Cucu pentru lucrarea 2D nanostructured graphene-based films manufactured via the laser pyrolysis of solid polymeric substrates.

EUROINVENT promovează creativitatea în context european, prin expunerea contribuțiilor școlilor academice, a instituțiilor de cercetare, dar și a inventatorilor individuali din România și străinatate.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.