“ChemJOBS_2018”, târg de joburi pentru studenţii Facultății de Chimie la Universitatea din București

“ChemJOBS_2018”, târg de joburi pentru studenţii Facultății de Chimie la Universitatea din București

18 mai, 2018 in Evenimente, Știri, Student, Anunțuri

Vineri, 18 mai 2018, Facultatea de Chimie a Universității din București a organizat ChemJOBS_2018, un proiect menit să aducă față în față angajatorii și studenții din domeniile chimiei, biochimiei, chimiei medicale și chimiei farmaceutice. Evenimentul a avut loc în Amfiteatrul R1 „Gh. Spacu” al Facultății de Chimie (Bd. Regina Elisabeta, nr. 4-12).
ChemJOBS_2018 s-a adresat în egală măsură studenţilor din toate ciclurile de studii – licenţă, master, doctorat – şi absolvenţilor care sunt în căutarea unei oportunităţi de carieră, precum şi companiilor, instituţiilor de profil interesate de recrutarea acestora.
Peste 30 de instituții publice și private din România au participat la eveniment pentru a-și prezenta activitatea specifică fiecărei instituții și pentru a promova oferta de locuri de muncă și stagii de internship pentru studenți și absolvenți. ChemJOBS_2018 este dedicat facilitării interacțiunii directe a potențialilor angajatori, instituții active pe piața muncii din România, cu studenți și absolvenți ai Facultății de Chimie, propunându-și să asigure o comunicare eficientă între angajatori și viitorii angajați pentru a afla care sunt cerințele și exigențele angajatorilor.
Inserţia pe piaţa muncii a absolvenţilor reprezintă o prioritate a Facultății de Chimie. Scopul instituţiei este creșterea angajabilității absolvenților pe baza competențelor dobândite în cadrul programelor de studii urmate în facultate, de aceea proiectul ChemJOBS_2018 este o oportunitate prin care Facultatea de Chimie își poate consolida relaţiile cu diferiţi parteneri economici din domeniile conexe și, de asemenea, își poate promova oferta educațională, o poate corela cu cerințele pieței muncii pentru a-și îmbunătăți serviciile educaționale oferite.
Mai multe informații despre eveniment pot fi accesate pe pagina web a Facultății de Chimie, pe pagina de Facebook a Facultății de Chimie, precum și pe cea dedicată evenimentului.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.