Conferința Internațională Environment and Climate Change 2018

Conferința Internațională Environment and Climate Change 2018

19 noiembrie, 2018 in Actualitate, Evenimente, Știri, Student

În perioada 22-23 noiembrie 2018, va avea loc Conferința Internațională Environment and Climate Change 2018, la București. Tema conferinței de anul acesta, Exploring new horizons & Sustainable technologies to heal the Earth, abordează în egală măsură Științele Mediului și Schimbările Climatice, vizând probleme actuale de mediu, poluarea factorilor de mediu  (aer, apă, sol), poluarea radioactivă, termică, luminoasă, încălzirea globală, schimbările climatice, tehnologii sustenabile, energii regenerabile, politicii de mediu, conservarea diversității biologice etc. Conferința cuprinde 14 secțiuni tehnice, sesiuni plenare, o sesiune de postere, expoziții și un workshop dedicat studenților.
În deschiderea conferinței, Universitatea din București va fi reprezentată de prof. univ. dr. Carmen Postolache, Decanul Facultății de Biologie, care va modera și prima sesiune a conferinței – Environmental Sustainability and Development.
Conferința Internațională Environment and Climate Change 2018 este o oportunitate pentru cercetători, conservaționiști, specialiști, studenți și factori interesați, de a dezbate probleme actuale de mediu și de a găsi soluții pentru problemele cu care ne confruntăm la nivel global.
Mai multe informații despre conferință pot fi consultate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.