Dezbaterea „Conviețuirea în Europa” la UniBuc

Dezbaterea „Conviețuirea în Europa” la UniBuc


Evenimentul continuă ciclul dezbaterilor despre proiectul Uniunii Europene organizate de Universitatea din București în parteneriat cu Asociația „Proiect Europa Unită”, abordând tema conviețuirii comune din mai multe perspective.

Discuția, moderată de prof. univ. dr. Mircea Dumitru, rectorul Universității din București s-a desfăşurat miercuri, 22 mai 2019, în sala Constantin Stoicescu a Palatului Facultății de Drept.

La dezbatere au participat scriitoarea Ana Blandiana, ambasadorul Teodor Baconschi, prof. univ. dr. Cosima Rughiniș, de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul UB, generalul maior(r) Mihail Ionescu, director al Institutului pentru Studii Politice de Apărare și Istorie Militară din cadrul MAPN, Dan Suciu, purtător de cuvânt al BNR, prof. univ. dr. Liviu Papadima, prorector al UB, și jurnalistul Radu Comănescu.

Urmăriți înregistrarea integrală a evenimentului mai jos:

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.