Editura Universității din București, pe podiumul Târgului de Carte „Librex” de la Iași

Editura Universității din București, pe podiumul Târgului de Carte „Librex” de la Iași

23 mai, 2018 in Actualitate, Știri

O nouă recunoaștere a calității științifice și a vizibilității publicațiilor Editurii Universității din București (EUB) vine de la Iași, unde a avut loc, în perioada 9-13 mai 2018, cea de-a VI-a ediție a Târgului de Carte „Librex”.
Editura Universității din București a obținut, ca și în alți ani, Premiul „Mihail Kogălniceanu” pentru editarea cărții științifice și de specialitate. În plus, organizatorii au acordat EUB o Diplomă pentru participarea de înaltă ținută la Târgul de Carte „Librex”.
La acest târg de carte, Editura Universității din București participă în mod tradițional, numărul de prezențe EUB totalizând aproape două decenii. În fiecare an EUB și-a promovat la Iași noutățile editoriale, alături de titlurile deja consacrate, din domeniile științelor naturii, științelor exacte, literelor române și străine și științelor socio-umane, în ultimii ani Caravana EUB aducând și suflul nou al colecțiilor editoriale, care structurează acum întreaga ofertă de carte.
Prestigiul EUB în capitala Moldovei se reflectă, de asemenea, și în buna colaborare cu marile biblioteci locale, precum și în difuzarea de carte EUB prin librăria ieșeană „Orest Tafrali”.
După cum se arată în regulamentul organizatorilor, „Premiile Târgului de Carte Librex se acordă după o atentă analiză a programelor și direcțiilor editoriale ale participanților, ilustrate prin standurile expoziționale din cadrul târgului, potrivit voturilor exprimate de membrii Comisiei de Jurizare și Premiere, care evaluează și departajează editurile și companiile nominalizate. Criteriul de acordare a premiilor Târgului de Carte Librex este cel valoric”.
Târgul de Carte „Librex” este organizat de Sedcom Librex Iași, în parteneriat cu Organizația Patronală „Agora” a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România și cu Palas Mall Iași.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.