Follow UB staff – Prima serie de cursuri de limba engleză pentru personalul administrativ din UB s-a finalizat cu bine

Follow UB staff – Prima serie de cursuri de limba engleză pentru personalul administrativ din UB s-a finalizat cu bine

02 iulie, 2019 in Actualitate, International, Știri

În perioada februarie – iunie 2019, la Universitatea din București a avut loc prima serie de cursuri de limba engleză pentru personalul administrativ din secretariate, rectorat și decanate. Cursurile au fost organizate în cadrul programului de internaționalizare desfășurat de UB.

Cursurile au fost inițiate de prorectorul de resort, conf. univ. dr. Sorin Costreie, și au fost coordonate de prof. univ. dr. Diana Ioniță, care s-a ocupat și de grupa de începători. Alte cadre didactice care au susținut cursuri în cadrul programului au fost: asist. univ. dr. Lorena Mihăeș, tot pentru grupa de începători, conf. univ. dr. Daria Protopopescu, pentru grupa de nivel pre-intermediar și asist. univ. dr. Anda Dimitriu, pentru grupa de nivel intermediar. La finalul cursului, din cei 120 de cursanți înscriși, au absolvit 90, un criteriu de bază pentru absolvire fiind un procent de prezență la cursuri de cel puțin 50%.

Programul va continua și în anul universitar 2019-2020 și chiar se va extinde, în loc de patru grupe, la anul fiind estimată organizarea a opt grupe de cursanți pentru diverse niveluri de cunoștințe. Cursurile, pe lângă creșterea nivelului de cunoaștere a limbii engleze, au avut și efectul neașteptat și binevenit de dezvoltare a interacțiunilor dintre membrii comunității UB, jucând indirect un rol de tip teambuilding și teamworking.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.