Horia Brenciu în dialog cu studenţii Universităţii din Bucureşti

Horia Brenciu în dialog cu studenţii Universităţii din Bucureşti


Marți, 16 octombrie 2018, începând cu ora 15:00, studenții Universității din București sunt invitaţi la evenimentul „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”, organizat de CGS România în parteneriat cu Universitatea din București, în Aula Magna a Palatului Facultăţii de Drept (Bvd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46).
Intrarea este liberă.
Ajuns la a treia ediţie, evenimentul îl are ca invitat special pe Horia Brenciu, care va discuta împreună cu studenţii, liber și fără prejudecăți, despre începuturile unei cariere, despre obstacolele pe care le întâlnesc pe parcursul acesteia, dar și despre frumusețea unei profesii.
La finalul evenimentului vor avea loc sesiunile de întrebări și autografe.
Horia Brenciu este artistul supranumit „omul-spectacol”. A adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând spectacolelor sale un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul.
Conectat în permanență cu publicul, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român. Pasiunea pentru muzică și dragostea pentru oameni sunt elementele ce caracterizează fiecare spectacol marca Horia Brenciu, publicul vibrând de fiecare dată împreună cu artistul.
Absolvent al Școlii Populare de Artă din Brașov și al Facultății de Teatru din București, Horia Brenciu și-a început cariera în televiziune, în 1993, la TVR, urmând apoi o serie de emisiuni la posturile Antena 1 și Național TV.
În prezent, Horia Brenciu a revenit la una dintre primele sale pasiuni – muzica.
Informaţii referitoare la compania CGS România pot fi consultate aici.
Toţi cei care doresc să participe la eveniment sunt invitaţi să se înscrie aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.