Invitație de participare la studiul ,,Integritate academică în viaţa universitară”

Invitație de participare la studiul ,,Integritate academică în viaţa universitară”


Universitatea din Bucureşti a demarat o cercetare socială care să permită fundamentarea unor acțiuni de promovare a valorilor de integritate academică la nivel de universitate și în cadrul facultăților sale. Studiul este implementat în cadrul proiectului Calitate, integritate, transparenţă (CNFIS-FDI-2018-0165) derulat de Universitatea din Bucureşti, al cărui principal obiectiv este creșterea performanței didactice și științifice a Universității din București prin consolidarea unei culturi instituționale orientate către integritate și transparență.
În cadrul cercetării, studenţii şi profesorii din toate facultăţile universităţii sunt invitaţi să participe la un sondaj online, care vizează, în principiu, să evalueze rolul pe care îl are promovarea integrității academice în spațiul universitar.
Datele culese vor fi prelucrate statistic şi cu asigurarea deplină a confidenţialităţii răspunsurilor. Nici beneficiarul cercetării şi nici persoanele care prelucrează datele nu vor avea acces la identificarea personală a respondenţilor.
Astfel, studenţii sunt invitaţi să completeze chestionarul disponibil aici, iar profesorii sondajul de aici.
Pentru orice eventuale lămuriri, puteţi adresa întrebările dvs. către doamna Corina Ilinca – corina.ilinca@outlook.com (Biroul de Statistică al UB) sau domnul prof. univ. dr. Dumitru Sandu – dumitru.sandu@gmail.com.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.