Ionela Băluță și Sonia Berbinschi, profesoare ale Universității din București, distinse cu Ordinul Palmes Académiques la Ambasada Franței

Ionela Băluță și Sonia Berbinschi, profesoare ale Universității din București, distinse cu Ordinul Palmes Académiques la Ambasada Franței

04 martie, 2019 in Actualitate, International, Știri

Prof. univ. dr. Ionela Băluță și prof. univ. dr. Sonia Berbinschi, cadre didactice ale Universității din București, au fost distinse cu Ordinul Palmes Académiques în grad de Cavaler, de către Excelența Sa doamna Michèle Ramis, ambasadoarea Franței în România. Ceremonia a avut loc la Ambasada Franței în România marți, 26 februarie 2019.
Instituit ca titlu onorific în 1808 de către Napoleon I, Ordinul Palmes Académiques a devenit o decorație care se acordă personalităților care au adus servicii educației și culturii franceze.
Ionela Băluță este profesor universitar doctor în Sociologie, decan al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București, fondatoare și directoare a primului centru de cercetare pe tema egalității de șanse din cadrul Universității.
Sonia Berbinschi este profesor și cercetător la Departamentul de Limbă Franceză din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București și de numeroși ani și-a pus dinamismul și expertiza în serviciul limbii franceze și al francofoniei.

GALERIE FOTO

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.