Lansarea volumului ”Ricordi. Dialogo del reggimento di Firenze/ Cugetări. Dialog despre guvernarea Florenței” la Editura Humanitas

Lansarea volumului ”Ricordi. Dialogo del reggimento di Firenze/ Cugetări. Dialog despre guvernarea Florenței” la Editura Humanitas

06 martie, 2017 in Evenimente, Știri

Editura Humanitas, împreună cu Cercul de studii interdisciplinare al studenţilor italienişti şi Colectivul de limba şi literatura italiană din Universitatea din Bucureşti, organizează în cadrul manifestărilor culturale „Serile italiene”, lansarea volumului Ricordi. Dialogo del reggimento di Firenze/ Cugetări. Dialog despre guvernarea Florenței, publicat de Francesco Guicciardini. Lansarea va avea loc vineri, 10 martie, la ora 19.00, la librăria Humanitas de la Cişmigiu.

La eveniment participă Carlo Varotti, profesor la Universitatea din Parma și specialist în gândirea politică a Renașterii, lect. univ. dr. Corina Anton, traducătorul cărții și cadru didactic la Departamentul Lingvistică Romanică, Limbi si Literaturi Iberoromanice și Italiană din Facultatea de Limbi si Literaturi Străine, dar și Cătălin Avramescu, conf. univ. dr. la Facultatea de Științe Politice a Universității din București și specialist în filozofie politică.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.