Nora Iuga şi Constantin Abăluţă, invitați din nou la Cafeneaua critică

Nora Iuga şi Constantin Abăluţă, invitați din nou la Cafeneaua critică

28 ianuarie, 2019 in Evenimente, Știri

Miercuri, 30 ianuarie 2019, „Cafeneaua critică”  aniversează doi minunaţi poeţi „optzecişti”: pe Nora Iuga, care a împlinit pe 4 ianuarie 88 de ani, şi pe Constantin Abăluţă, care a rotunjit 80 pe 8 octombrie. Amândoi au mai fost oaspeţii „Cafenelei critice”, atât în ediţii „monografice”, de reconstituire a biografiilor şi a carierelor lor, cât și cu alte ocazii, când au citit poeme, au participat la alte dezbateri pe teme culturale variate şi s-au întîlnit cu participanţii străini de la Şcoala de vară a Literelor bucureştene. Amfitrionul întâlnirii va fi, ca de obicei, profesorul Ion Bogdan Lefter de la Facultatea de Litere a Universității din București. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 19:00, la Muzeul Naţional al Literaturii Române din Bucureşti (Str. Nicolae Creţulescu, nr. 8).
„Cafeneaua critică”, proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate, desfăşurat în 1994-1998, în cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti, şi, după 2008, în diverse cluburi din Capitală, este găzduită actualmente de Muzeul Naţional al Literaturii Române din Bucureşti (sediul din Strada Nicolae Creţulescu).

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.