Oportunitate de angajare: reprezentant vânzări produse bancare în cadrul OTP Advisors

Oportunitate de angajare: reprezentant vânzări produse bancare în cadrul OTP Advisors


OTP Advisors  recrutează candidați cu atitudine pozitivă și proactivă, abilități de comunicare și lucru cu oamenii, motivație și entuziasm pentru postul de reprezentant vânzări produse bancare.
Când este vorba despre cariera ta, nu trebuie sa faci compromisuri, iar la OTP Advisors nici nu este nevoie. Postul de reprezentant vânzări produse bancare îți permite să îmbini studiile, pasiunile și jobul, fără să renunți la niciuna dintre ele.
Beneficiile postului:

  • Un venit lunar care depinde de cum îți gestionezi programul;
  • Colegi ca tine, cu glume bune, dar și cu planuri serioase;
  • Training pe produse financiar-bancare și de vânzari;
  • Experiența profesională în domeniul vânzărilor.

Responsabilitățile postului:

  • Identifică oportunitățile de vânzare;
  • Oferă servicii de intermediere a vânzării produselor și serviciilor bancare;
  • Colectează documentația aferentă tipului de produs și depune dosarul la una din unitățile teritoriale OTP Bank Romania SA;
  • Menține legătura cu clienții pe tot parcursul procesului de intermediere a vânzării.

Dacă ești interesat de o carieră în domeniul bancar/vânzări, trimite CV-ul tău la una dintre următoarele adrese de mail: andreea.ivanescu@otpadvisors.ro sau luiza.dogaru@otpadvisors.ro.
OTP Advisors este membru al OTP Group, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala și de Est, este un furnizor integrat și auto-finanțat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament și profesionalism, OTP Bank Romania înțelege nevoile clienților și contextul actual al pieței, fiind un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.
OTP Advisors oferă servicii de intermediere a vânzării produselor de creditare OTP Bank România.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.