Oportunitate de voluntariat în relații internaționale în cadrul Asociației Young Initiative

Oportunitate de voluntariat în relații internaționale în cadrul Asociației Young Initiative


Asociația Young Initiative dă startul unei campanii de recrutare pentru două poziții de Ofițeri Relații Internaționale voluntari în cadrul Departamentului de Relații Internaționale al AYI. Activitățile se vor desfășura la sediul Asociației din București.
Cei interesați trebuie să aibă disponibilitate de timp de minimum 10 ore/săptămână, pentru cel puțin 10 luni, în perioada decembrie 2018 – septembrie 2019. La finalul perioadei, voluntarii vor primi certificate care vor atesta experiența profesională dobândită în urma stagiului de voluntariat.
Cei interesați sunt rugați să completeze formularul online până pe 21 noiembrie 2018, fiecare candidatură fiind evaluată de către o echipă mixtă. Candidații care trec de această etapă, vor primi o serie de task-uri online sub forma unei probe practice, urmând ca cei selectați în urma acestei etape să fie invitați la un interviu până pe 30 noiembrie 2018. Decizia finală va fi anunțată cel târziu pe 7 decembrie 2018.
Persoanele selectate vor gestiona baza de date cu partenerii existenți, vor identifica noi parteneri și proiecte cărora echipa AYI să li se poată alătura, vor comunica cu partenerii existenți și viitori pentru a menține și dezvolta relațiile existente. Totodată, ei vor participa activ în implementarea proiectelor europene ale Asociației Young Initiative, în funcție de nevoile existente (cercetare, organizare de evenimente, comunicare cu participanții, recrutare și selecție etc.). Prin activitatea lor, ei vor promova imaginea AYI la nivel european și vor contribui la crearea de noi parteneriate și relații de colaborare cu alte organizații și instituții din Europa și de pe alte continente.
Mai multe informații despre programul de voluntariat, precum și formularul online de înscriere, sunt disponibile aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.