Oportunitate de perfecționare profesională pentru profesori prin programul FACES de predare în școli publice din SUA

Oportunitate de perfecționare profesională pentru profesori prin programul FACES de predare în școli publice din SUA

18 martie, 2019 in Actualitate, Știri

Programul de perfecţionare profesională, FACES, recunoscut de MEN în anul 2004, a scos la concurs un post de profesor în şcoli publice – nivel primar, gimnazial şi liceal.
Postul oferă oportunitatea pentru studii în universitățile americane, o potențială  extindere pentru o perioadă 5 ani în programul Faces dar și un salariu anual între 34.000 și 60.000 de dolari, în funcție de experiența și gradul de predare și nu în ultimul rând posibilitatea candidatului de a-și aduce familia alături.
Programul funcţionează în România din anul 1999, iar de atunci cei aproximativ 700 de profesori români care au participat în cadrul lui au obținut rezultate remarcabile, creând o imagine foarte bună a şcolii româneşti în Carolina de Sud.
Datorită acestui fapt, principalele universităţi din Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi, Timişoara și Sibiu au fost vizitate de membrii staff-ului FACES şi de reprezentanţi ai districtelor şcolare din Carolina de Sud, iar profesori universitari şi inspectori şcolari din România au fost invitați în cadrul şcolilor americane în care predau profesori din universităţile lor.
Mai multe detalii privind programul Faces, precum și formularul de concurs, sunt disponibile aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.