,,Ora Pământului la Facultatea de Fizică”

,,Ora Pământului la Facultatea de Fizică”

23 martie 2017 în Evenimente, Știri

Facultatea de Fizică a Universității din București, împreună cu Asociația Studenților Fizicieni a Universității din București (ASF-UB), organizează evenimentul „Ora Pământului la Facultatea de Fizică” care se va desfășura în perioada 24 -25 martie 2017. Evenimentul se înscrie în seria de manifestări organizate cu prilejul evenimentului global intitulat ”Earth Hour”.

Apărut ca un efort pentru conştientizarea efectelor induse de schimbările climatice asociate activităţilor umane, proiectul capătă proporții din ce în ce mai mari de la an la an, propunându-și să activeze spiritul civic şi atitudinea ecologistă a tuturor participanților. Mișcarea ”Earth Hour”, iniţiată şi coordonată la nivel global de WWF (World Wide Fund for Nature), a luat amploare pornind de la un un gest pe cât de simplu, pe atât de puternic. Stingerea luminilor pe o durată de timp determinată se întâmpla pe 31 martie 2007, la Sydney, când 2 milioane de case şi sedii de companii australiene au stins luminile timp de o oră, Ora Pământului.

Mai multe informații, precum și programul complet al evenimentului organizat la Facultatea de Fizică a Universității din București, pot fi consultate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.