Peste 300 de companii îşi prezintă oportunitățile de carieră în această toamnă, la Angajatori de Top

Peste 300 de companii îşi prezintă oportunitățile de carieră în această toamnă, la Angajatori de Top


În perioada 26-27 octombrie 2018, va avea loc evenimentul Angajatori de TOP, la Sala Palatului din Bucureşti, urmat de Angajatori de TOP Virtual, în perioada 5-25 noiembrie, pe www.hipo.ro
Angajatori de TOP este un eveniment de referință pentru piața de resurse umane din România, fiind unul din cele mai eficiente modalități prin care o companie își poate expune planurile de recrutare.
Din perspectiva candidaților, interacţiunea cu angajatorii, diversitatea poziţiilor deschise, prestigiul companiilor participante, numărul mare de angajatori reuniţi în cele două zile ale evenimentului sunt doar câteva dintre motivele pentru care participă la Angajatori de TOP.
Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe aici, iar ulterior pot participa la eveniment, în baza CV-ului tip Barcode.
Cel mai mare târg carieră din România reunește anul acesta peste 300 de companii multinaționale și locale care activează în domenii precum: Inginerie, FMCG, IT, Telecom, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail, Financiar – Bancar şi care au planuri importante de recrutare.
,,Angajatori de TOP este unul dintre primele proiecte Catalyst Solutions, fiind un eveniment cu o tradiție de 12 ani pe piața din România. Încă de la început ne-am propus să creăm contextul potrivit pentru interacțiunea dintre angajatori și candidați, să îmbunătățim modul în care se desfășoară evenimentul și să aducem elemente de noutate și interes pentru cei prezenți. În cadrul edițiilor din această toamnă ne-am propus să îi aducem pe cei care sunt în căutarea unui loc de muncă mai aproape de jobul ideal, mesajul cheie al evenimentelor fiind: Jobul tău ideal există! Găsește-l la Angajatori de TOP. Ne bucurăm de încrederea acordată de partenerii noștri în eficiența dovedită a târgului de carieră și le mulțumim candidaților pentru feedback-ul pozitiv pe care ni-l transmit după fiecare ediție Angajatori de TOP. Sperăm să ne menținem la nivelul așteptărilor și în această toamnă” a declarat Dragoș Gheban, Managing Partner Catalyst Solutions, companie care organizează Angajatori de TOP.
Mai multe detalii privind angajatorii prezenţi la eveniment sunt disponibile aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.