Prof. univ. dr. Mihai Coman va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din Craiova

Prof. univ. dr. Mihai Coman va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din Craiova


Miercuri, 6 iunie 2018, prof. univ. dr. Mihai Coman, decan al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din Craiova, ca semn al recunoașterii contribuției sale în crearea și dezvoltarea învățământului și cercetării în științele comunicării. Ceremonia va avea loc în Aula „Mihai I al României” a Universității din Craiova, începând cu ora 12:00.
Fondatorul învățământului modern în științele comunicării din România, prof. univ. dr. Mihai Coman este creatorul sistemului doctoral în domeniu și cel care a ghidat dezvoltarea uneia dintre cele mai bune școli de comunicare publică din estul Europei. Din 1990 și până în prezent, prof. Mihai Coman a influențat în mod decisiv cariera a mii de studenți, care au contribuit la dezvoltarea profesiilor din industriile comunicării în România și în lume. De asemenea, profesorul Mihai Coman a influențat în mod decisiv și cariera a zeci de cadre didactice din Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București, precum și din alte din facultăți de profil din țară și din Europa.
Prof. univ. dr. Mihai Coman a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității „Ovidius” din Constanța (2015) și Ordinul Meritul Cultural, Serviciu credincios în grad de cavaler, pentru contribuția adusă la dezvoltarea învățământului și cercetării în științele comunicării (2009).
La nivel internațional, profesorul Mihai Coman este cel mai cunoscut cercetător român din domeniu, având contribuții esențiale în antropologia mass-media (unde este unul dintre fondatorii domeniului), sociologia jurnaliștilor, studii de tranzitologie și studiile de media și religie.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.