#proiectelede10 ale studenților UniBuc vor fi premiate în cadrul finalei UB Talks 2018

#proiectelede10 ale studenților UniBuc vor fi premiate în cadrul finalei UB Talks 2018

28 martie 2018 în Știri, Student

Studenții de 10 ai Universității din București își vor prezenta joi, 29 martie 2018, cele mai interesante proiecte în cadrul competiției finale UB Talks. Evenimentul va avea loc la Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu nr. 46), începând cu ora 13:00.
Echipele de studenți și masteranzi, selectate în urma sesiunii de training, propun audienței și juraților teme interesante din diverse domenii precum istorie, drept, sociologie, psihologie, comunicare și studii europene.
Astfel, finaliștii vor aborda subiecte precum: Amper; Dincolo de hârtie..Manipulare prin afiș electoral; Periuța de dinți sustenabilă Hydrophil; fii TU eroul familiei tale; Arta feministă în occidentul anilor 1980. Patrick Nagel; Mai avem nevoie unii de alții cu adevărat? Pentru ce anume?; Tratamentului infractorului minor – analiză a diferitelor modele de justiție juvenilă. Prevenție și reintegrare; Importanța feminismului bazat pe egalitatea în drepturi văzută ca normalitate; Senses – restaurant coreean; Jurnalul lui Franz Schmidt – Călăul imperial al Nürnbergului; Parodia în serialele de animație; Feminitatea de la democrație la totalitarism; Pathos în discursurile lui Klaus Iohanis rostite la învestirea Guvernelor Grindeanu, Tudose și Dăncilă; Crăciunul de pe frontul de Vest din iarna anului 1914 și Evoluția principiilor separației și echilibrului puterilor în stat.
Proiectele de 10 ale studenților UB vor fi evaluate de către prof. Liviu Papadima, prorector al Universității din București, Ana Maria Bogdan, digital business consultant, Ada Roseti, director de programe pentru Discovery Europa Centrală şi de Est, Valentina Vesler, director de comunicare & PR Aqua Carpatica, Loredana Samoilă, PR Manager Kaufland România, Oana Mihăilă, 5 to go, și Dănescu Costea Corin, avocat Baroul București.
Marele premiu al competiției constă în obținerea unui loc la Școala de Creativitate organizată de Universitatea din București la Cumpătu, Sinaia în luna iulie, echivalent a 450 Euro. Premiul va putea fi câștigat fie de cel mai bun student înscris în competiție, fie de cea mai bună echipă înscrisă în concurs.
Alături de premiile oferite de Universitatea din București sub formă de burse în bani, Aqua Carpatica, Kaufland România și 5 to go vor sprijini creativitatea și spiritul de inițiativă ale studenților, recompensându-i pe aceștia cu diverse premii.
Premiile oferite de partenerii UB vor fi acordate celor mai bune echipe sau celor mai buni studenți înscriși individual în competiție pentru sustenabilitate, inovație, originalitate, cea mai bună idee de afaceri, precum și pentru acuratețea discursului.
Ajunsă la cea de-a VI-a ediție, competiția UB Talks oferă studenților, prin schimbul interdisciplinar de cunoștințe, un nou context în care să își antreneze curiozitatea științifică și creativitatea, să își dezvolte competențele oratorice și să își „vândă ideea”.
Agenda etapei finale a competiției UB Talks 2018 poate fi consultată aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.