Proiectul FIG la Cafeneaua critică

Proiectul FIG la Cafeneaua critică

22 ianuarie, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri

Miercuri, 23 ianuarie 2019, „Cafeneaua critică” propune o discuţie despre expoziţia „Afinităţi elective”, care-i reuneşte pe pictorii Ioan Iacob şi Florentina Voichi şi pe sculptorii Doru Covrig, Mircea Roman şi Aurel Vlad. La discuție participă artiştii din proiect, Iulia Deme (proprietara Galeriilor Carol) și Raluca Băloiu (curatoarea expoziţiei). Amfitrionul întâlnirii va fi ca de obicei Ion Bogdan Lefter, prof. univ. dr. la Facultatea de Litere a Universității din București. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:30 la Galeriile Carol (Bulevardul Carol I nr. 59, et. 1, interfon: 3C).
A treia etapă a unui foarte interesant proiect de grup, FIG 3 şi-a propus să atragă atenţia şi să provoace o reflecţie asupra figurativismului. Expoziţia „Afinităţi elective” / FIG 3, realizată sub curatoriatul criticului de artă Raluca Băloiu, este deschisă la Galeriile Carol din luna mai 2018. Despre actuala etapă şi despre întregul proiect va fi vorba în dezbaterea organizată de „Cafeneaua critică” la faţa locului, la Galeriile Carol, în mijlocul expoziţiei.
„Cafeneaua critică”, proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate, desfăşurat în 1994-1998, în cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti, şi după 2008, în diverse cluburi din Capitală, este găzduită actualmente de Muzeul Naţional al Literaturii Române din Bucureşti.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.