Specialiști internaționali în cadrul celei de-a doua ediții a Școlii de vară de Citometrie în flux la ICUB

Specialiști internaționali în cadrul celei de-a doua ediții a Școlii de vară de Citometrie în flux la ICUB

15 mai, 2018 in Evenimente, Știri

În perioada 6 – 8 iulie 2018, Institutul de Cercetări al Universității din București, în parteneriat cu Facultatea de Biologie a UB, cu Societatea de Imunologie din România, cu Institutul Național „Victor Babeș” din București și cu Asociația de Citometrie din România organizează Școala de vară de Citometrie în flux.
Evenimentul are ca obiective dobândirea de cunoștințe și prezentarea de noi aplicații în domeniu, îmbunătățirea colaborării și inițierea de noi proiecte de cercetare într-o atmosferă științifică prietenoasă.
Atelierele de lucru vor beneficia de participarea unor personalități recunoscute la nivel internațional: prof. Lydia Campos (President of French Association of Cytometry, France), dr. Claude Lambert (Consultant Immunopathology, France), Tiphanie Picot (Consultant Cell Signaling, France), prof. Iulia Popescu (Division of Pulmonary, Allergy and Critical Care Medicine, University of Pittsburgh School of Medicine, USA), prof. Antonio Cuadrado (Universidad Autónoma De Madrid, España), mgr. Ondrej Pelak (Application Specialist CEE, BD Life Sciences Biosciences, Czech Republic).
Programul preliminar al evenimentului cuprinde două ateliere de cursuri teoretice și activități practice. Întrucât atelierele se vor desfășura simultan, persoanele interesate pot opta pentru atelierul de Imunologie și Biologie Celulară sau pentru atelierul de Hematologie Clinică.
Numărul de participanți la fiecare atelier de lucru este limitat la 30 de persoane.
Pentru înscrierea la atelierele de citometrie în flux este necesară completarea unui formular de înregistrare și plata unei taxe de participare, care include materialele de curs, pauzele de cafea, prânzurile și creditele de educație medicală continuă. Persoanele interesate pot accesa formularul aici.
Termenul limită de înscriere este 15 iunie 2018.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.