Studenții masteranzi de la Facultatea de Geografie au publicat revista „Managementul calității activităților turistice”

Studenții masteranzi de la Facultatea de Geografie au publicat revista „Managementul calității activităților turistice”

25 aprilie, 2017 in Cercetare, Știri

De curând a apărut vol. 4 / 2017 al publicației anuale a revistei Managementul calității activităților turistice, revistă care cuprinde contribuții ale studenților masteranzi de la cele două mastere de profil care funcționează în cadrul Facultății de Geografie: Managementul resurselor și activităților turistice și Gestiunea spațiului turistic și servicii de ospitalitate.

Tematica abordată este variată și cuprinde o serie de analize referitoare la: Managementul activităților de informare și promovare turistică. Studiu de caz: Centru de Informare și Promovare turistică Aninoasa; Obiceiurile și tradițiile din Transilvania ca formă de dezvoltare a turismului cultural în satul Mălâncrav; Procesele adaptative și dezvoltarea durabilă a sistemelor teritoriale cu funcție turistică. Studiu de caz: Municipiul Sighișoara; Importanța turismului muzeal pentru valoarea culturală a Sectorului 1 al Municipiului București; Integrarea peisajului arhitectural baroc în procesul de valorificare turistică a Municipiului Sibiu; Turismul – alternativă economică pentru orașul Ploiești.

Informații privind cuprinsul ultimului număr al revistei Managementul calității activităților turistice se găsesc în Buletinul informativ al  Facultății de Geografie 16 / 2017 la adresa: http://geo.unibuc.ro./201704/Buletin%20informativ_16.pdf, iar toate cele patru volume apărute până acum se pot descărca de site-ul http://geo.unibuc.ro./publicatii.html.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.