Studenții se implică pentru un mediu curat

Studenții se implică pentru un mediu curat

09 iulie, 2019 in Actualitate, Știri, Student

Proiectul pilot „Studenți pentru un mediu curat”, organizat de ECOTIC împreună cu Universitatea din București, Universitatea Politehnica din București și Universitatea Ecologică din București s-a încheiat. Desfășurat în perioada 20 mai -7 iunie 2019, proiectul s-a adresat studenților promovând implicarea acestora în problematica protecției mediului.

Astfel, aceștia au avut de realizat un proiect teoretic axat pe protecția mediului care să vină în sprijinul unei nevoi identificate în comunitate și totodată, să colecteze deșeuri de echipamente electrice și electronice. Scopul proiectul a fost conștientizarea acestora asupra necesității protecției mediului și a colectării selective.

La această ediție pilot, toate echipele înscrise au fost premiate pentru efortul depus pentru protecția mediului și colectarea selectivă. Premiile oferite de ECOTIC au constat în kit-uri de echipamente electronice.

Din toamna lui 2019, proiectul va continua în mai multe universități din București și din țară propunându-și în continuarea conștientizării tinerilor asupra importanței colectării selective în general, și a DEEE-urilor în special.

Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.ecotic.ro.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.