„Studenți pentru un mediu curat”, concurs cu premii la Universitatea din București

„Studenți pentru un mediu curat”, concurs cu premii la Universitatea din București


În perioada 13 mai -7 iunie 2019, Asociația Ecotic, în parteneriat cu Universitatea din București, organizează concursul cu premii „Studenți pentru un Mediu Curat”. Concursul are două componente: pe de o parte, colectarea propriu-zisă de deșeuri de echipamente electrice și electronice și, pe de altă parte, realizarea de proiecte axate pe colectarea diferitelor tipuri de deșeuri, pe acțiuni de ecologizare sau pe alte activități legate de protecția mediului. Toate proiectele trebuie sa includă o componentă practică și pot fi dezvoltate de către echipe formate din doi-trei studenți din cadrul UB.

Studenții interesați își pot înscrie aplicațiile pe platforma https://educatie.ecotic.ro/unibuc/ până la data de 7 iunie 2019. Echipele plasate pe primele trei locuri vor fi recompensate cu premii în bani și gadgeturi.

Pentru mai multe detalii despre campanie, studenții interesați sunt rugați să contacteze Asociația Ecotic, la adresa office@ecotic.ro

Campania „Studenți pentru un Mediu Curat” își propune să crească gradul de conștientizare a tinerilor cu privire la protecția mediului, în general, și la importanța colectării separate a deșeurilor, în special.

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiența, unitate și omogenitate în îndeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora. Misiunea ECOTIC este de a îndeplini responsabilitățile producătorilor cu privire la colectarea și valorificare DEEE în condiții de protecție a mediului și ținând cont de eficiența costurilor.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.