Studenții vin cu proiectele de 10, #UBTalks cu premiile. Joi, 28 martie 2019, @Casa Universitarilor

Studenții vin cu proiectele de 10, #UBTalks cu premiile. Joi, 28 martie 2019, @Casa Universitarilor

26 martie, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri, Student

Joi, 28 martie 2019, Universitatea din București organizează, la Casa Universitarilor, finala competiției UB Talks. Ajuns la cea de-a VII-a ediție, evenimentul oferă studenților, masteranzilor și doctoranzilor Universității din București, ocazia să-și prezinte public #proiectelede10 din sesiune, oferind, la schimb, cele mai #cool premii.
Astfel, pe lângă schimbul de experiență și legarea noilor prietenii cu studenții de la alte facultăți din cadrul Universității din București, norocoșii finaliști vor fi premiați de American Experience, Aqua Carpatica, DIGI | RCS&RDS, F64 și Kaufland România cu gadgeturi, vouchere de cumpărături, bilete la unul dintre cele mai electrice festivaluri din România, precum și cu locuri la Școala de Creativitate de la Cumpătu.
Echipele de studenți și masteranzi selectate în urma sesiunii de training vor propuneaudienței și juraților teme interesante din diverse domenii precum fizică, drept, sociologie, psihologie, comunicare și relații publice.
Proiectele de 10 ale studenților UB vor fi evaluate de către prof. univ. dr. Liviu Papadima, prorector al Universității din București, Valentina Vesler, director de comunicare & PR Aqua Carpatica, Adriana Biea, Brand Manager DIGI | RCS&RDS, Loredana Samoilă, PR Manager Kaufland România, Ana Maria Bogdan, digital business consultant și Ada Roseti, specialist comunicare.
Competiția UB Talks oferă studenților, prin schimbul interdisciplinar de cunoștințe, un nou context în care să își antreneze curiozitatea științifică și creativitatea, să își dezvolte competențele oratorice și să își „vândă ideea”.
Programul final al evenimentului poate fi accesat aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.