Webinar despre cum să studiezi cu bursă Fulbright sau ca student independent în SUA la Comisia Fulbright din România

Webinar despre cum să studiezi cu bursă Fulbright sau ca student independent în SUA la Comisia Fulbright din România

10 aprilie, 2019 in Evenimente, Știri

Joi, 11 aprilie, începând cu ora 16:00, Comisia Fulbright din România va invită să accesați seminarul online „Cum sa aplicați la programe postuniversitare în SUA, cu Fulbright sau ca student independent”.

În cadrul evenimentului Dr. Elizabeth Lightfoot, conferențiar universitar și Director al Programului Doctoral de la Universitatea din Minnesota, va aborda teme importante pentru studenții interesați de masterate sau de cercetare în Statele Unite. Astfel, Elizabeth Lightfoot, care preda actualmente în Romania cu o bursa Fulbright Visiting Scholar va discuta despre structura programelor postuniversitare, despre identificarea unui program de studiu sau a unui coordonator adecvat, redactarea aplicației, și, nu în ultimul rând, despre așteptările comitetelor de selecție la evaluarea candidaturilor, încercând să ofere o imagine complexă despre ce înseamnă sa fii student în Statele Unite.

În ultima parte a seminarului online, organizatorii vor răspunde tuturor întrebărilor participanților. Mai multe informații sunt disponibile aici și aici.

Persoanele interesate să participe la webinar sunt rugate să trimită un e-mail de înscriere la adresa office@fulbright.ro.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.