Workshop-ul internațional “Time and Technologies” la Secțiunea de Științe Sociale a ICUB

Workshop-ul internațional “Time and Technologies” la Secțiunea de Științe Sociale a ICUB

06 noiembrie, 2018 in Actualitate, Evenimente, Știri

Vineri, 9 noiembrie 2018, Secțiunea de Științe Sociale a Institutului de Cercetare al Universității din București organizează workshop-ul internațional Time and Technologies. Evenimentul va avea loc începând cu ora 14:00 în Sala de Consiliu a Facultății de Sociologie și Asistență Socială a UB (B-dul Schitu Măgureanu, nr. 9).
Speaker invitat în cadrul evenimentului este Michael G Flaherty, profesor de Sociologie la Eckerd College din Statele Unite ale Americii. El este autor al unor volume recunoscute la nivel internațional, precum The Textures of Time: Agency and Temporal Experience (Temple University Press, 2011) și A Watched Pot: How We Experience Time (NYU Press, 1999). Temele sale actuale de interes includ la experiența și strategiile temporale ce apar în închisori, precum și în alte spații similare de izolare. Michael G. Flaherty a fost și profesor invitat în cadrul Secțiunii de Științe Sociale a ICUB, desfășurând în România proiectul Time and Society.
Mai multe informații, precum și programul complet al evenimentului, pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.