„Zilele Culturii Neerlandeze” la Universitatea din București

„Zilele Culturii Neerlandeze” la Universitatea din București

04 decembrie, 2018 in Actualitate, Evenimente, International, Știri

În perioada 6-11 decembrie 2018, Secția de Neerlandeză a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București îi invită pe cei pasionați de cultura neerlandeză, dar și pe cei pentru care Țările de Jos și Belgia reprezintă încă un mister, la „Zilele Culturii Neerlandeze”.
Cele patru zile vor include numeroase evenimente pline de tradiții și obiceiuri, expoziții, o vizită la muzeu, dezbateri pe teme actuale, o piesă de teatru, proiecția unui film documentar, dar și conferința anuală a studenților și absolvenților de la Secția de Neerlandeză a FLLS. În plus, cei interesați se pot bucura de multe activități distractive marca ASLS.
Evenimentul va începe joi, 6 decembrie 2018, la Casa Universitarilor, va continua la sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a UB și se va încheia marți, 11 decembrie 2018, cu punerea în scenă a piesei de teatru „Un ciocoi spaniol în Țările de Jos” de G.A. Bredero, în Macaz.
Mai multe detalii despre eveniment, precum și programul integral al Zilelor Culturii sunt disponibile aici, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.