Conferință despre utilizarea antreprenoriatului în vederea soluționării problemelor sociale la ICUB

Conferință despre utilizarea antreprenoriatului în vederea soluționării problemelor sociale la ICUB

18 februarie, 2019 in Evenimente, Știri

Joi, 21 februarie 2019, Secțiunea de Științe Sociale din cadrul Institutului de Cercetare al Universității din București organizează evenimentul „Utilizarea antreprenoriatului în vederea soluționării problemelor sociale: Teorii și momente importante în spațiul internațional”, susținut de Roger E. Hamlin. Conferința va avea loc începând cu ora 16:00 în Sala de Consiliu a Facultății de Sociologie și Asistență Socială (Bd. Schitu Măgureanu, nr. 9).
Antreprenoriatul poate fi definit drept utilizarea capacităților, cunoștințelor și perseverenței necesare pentru a implementa o inovație. Într-o lume în continuă schimbare, antreprenoriatul a devenit unul dintre cele mai vehiculate concepte la nivel internațional.
O analiză a mediului de afaceri ne va arăta cum companiile private ce sunt conștiente de mediul social în care operează au o rată a succesului mai mare, sau cum antreprenorii la început de drum întâmpină greutăți în încercarea de a implica comunitatea în proiecte noi – exemple din practica internațională vor fi utilizate ca puncte de pornire într-o discuție despre antreprenoriat și efectele acestui fenomen în ceea ce privește problemele sociale.
Dr. Roger E. Hamlin este profesor emerit al Michigan State University, Doctor Honoris Causa al Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și președinte al Michigan State Policy Center.
Mai multe detalii cu privire la evenimentul „Utilizarea antreprenoriatului în vederea soluționării problemelor sociale: Teorii și momente importante în spațiul internațional” pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.