Eveniment cu tema “Culture differences –making business across Europe and Asia” la Facultatea de Administrație și Afaceri a UB

Eveniment cu tema “Culture differences –making business across Europe and Asia” la Facultatea de Administrație și Afaceri a UB

19 martie, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri, Student

Luni, 25 martie 2019, studenții Facultății de Administrație și Afaceri sunt invitați la evenimentul cu tema “Culture differences –making business across Europe and Asia”, susținut de Jarek Kowalski, Managing Director în cadrul IKEA Purchasing Services, România. Întâlnirea va avea loc în cadrul cursului de Marketing, începând cu ora 14:00, în sala 5 (demisol, Facultatea de Matematică și Informatică).
Jarek Kowalski, Managing Director în cadrul IKEA Purchasing Services, România, este specialist și trainer cu o bogată experiență atât în construirea și motivarea unor echipe transculturale și diverse, cât și în management strategic și restructurare operațională. Obișnuit să se adapteze și să lucreze în diferite culturi de pe glob, Jarek Kowalski a obținut rezultate notabile în creșterea productivității și a dezvoltării, cât și în reducerea costurilor și creșterea profitabilității.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.