Eveniment pe tema economiei comportamentale la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București

Eveniment pe tema economiei comportamentale la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București

20 noiembrie, 2018 in Actualitate, Știri

Marți, 13 noiembrie 2018, Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București, în parteneriat cu BCR, a organizat un eveniment pe tema economiei comportamentale, primul din seria BCR Expert Hub.
Invitații workshop-ului au fost conf. univ. dr. Rodica Ianole-Călin, coordonatoarea programului de master Economie Comportamentală din cadrul Facultății de Administrație și Afaceri a Universităţii din București, Dan Petre, fondator al D&D Research, Horia Braun, economist-şef în cadrulBCR, Laura Mihăilă, Head of Marketing la BCR și Ionuț Stanimir, director de marketing și comunicare al BCR.
În cadrul evenimentului au fost abordate teme precum „De ce nu economisesc romanii?”, „Înțelegerea impactului factorilor non-cognitivi în dinamica comportamentelor economico-financiare” sau „Tendințe internaționale în fundamentarea strategiilor de arhitecturi decizionale si nudge-uri”.
BCR Expert Hub este gândită ca o platformă de comunicare care își propune organizarea unor întâlniri și dezbateri periodice cu experți din BCR și din spațiul public, în care vor fi abordate diferite de interes pentru societate.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.