Eveniment cu tema “Sales, Marketing and Current Challenges” la Universitatea din București

Eveniment cu tema “Sales, Marketing and Current Challenges” la Universitatea din București

19 martie, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri, Student

Vineri, 1 aprilie 2019, studenții Facultății de Administrație și Afaceri (și nu numai) sunt invitați la evenimentul cu tema “Sales, Marketing and Current Challenges”, susținut de Colin Lovering, vicepreședinte al British Romanian Chamber of Commerce. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 14:00 în sala 5 (demisol, Facultatea de Matematică și Informatică).
Colin Lovering este în România din 2009, de când a început să ofere consultanță mai multor organizații în vederea dezvoltării și creșterii profitului. În prezent este vicepreședinte al Avison Young Commercial Real Estate, Romania și cofondator al Distinctive Lifestyles în România.
Domnul Lovering are o experiență internațională, lucrând în Marea Britanie, SUA și Franța, unde a pregătit sute de profesioniști în vânzări și manageri din Europa, SUA, Orient și Africa. Totodată, este puternic implicat în activități de sprijinire a persoanelor cu dizabilități și fără adăpost. În plus, este trainer experimentat la Institute of Sales Management (ISM), asociație internațională de top în industria vânzărilor.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.