Start înscrierilor la cea de-a XXVII-a ediție a Crosului Universității din București

Start înscrierilor la cea de-a XXVII-a ediție a Crosului Universității din București

10 mai, 2019 in Slider principal

Sâmbătă, 18  mai 2019, se va da startul la cea de-a XXVII-a ediție a Crosului Universității din București. Evenimentul va debuta la ora 10:00, iar punctul de Start va fi Facultatea de Drept a UB.

Competiția se va desfășura pe următorul traseu: Facultatea de Drept – Piața Operei  – Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcare Cora Lujerului. Lungimea traseului este de aproximativ 3800 m.

Devenit competiție de tradiție, cel mai mare eveniment studențesc din țară adună, de la an la an, mai mulți participanți. Anul trecut, crosul a reunit 3.500 de participanți, studenți ai Universității din București și din alte centre universitare din întreaga țară, elevi, profesori, și pasionați de viața activă.

Categoriile la care se pot înscrie participanții sunt copii (6 – 12 ani), adolescenți cu vârste cuprinse între 12 – 18 ani, studenți, angajați ai Universității din București, seniori cu vârste cuprinse între 19 – 41 de ani, veterani (42 și peste 42 de ani), dar și angajați Cora Lujerului.

Participanții se pot înscrie online, aici, la recepția magazinului Cora Lujerului, dar și în ziua desfășurării evenimentului, în intervalul 7:30-9:30, pe terenul de fotbal al Facultății de Drept.

Ceremonia de înmânare a premiilor va avea loc la finalul crosului, în parcarea Cora Lujerului, pentru cele șase categorii de participanți (copii, adolescenți, seniori, studenți UB, angajați UB și Cora, veterani). De asemenea, se vor acorda și premii prin tombolă.

Departamentul de Educație Fizică și Sport al Universității din București invită toți iubitorii de mișcare, indiferent de vârstă, să promoveze, prin această activitate fizică, un stil de viață sănătos!

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.