UB Talks. Finala competiției #ProiectelorDe10, pe 28 martie 2019 la Casa Universitarilor

UB Talks. Finala competiției #ProiectelorDe10, pe 28 martie 2019 la Casa Universitarilor

11 martie, 2019 in Slider principal

Joi, 28 martie 2019, Universitatea din București va premia proiectele de 10 din sesiune ale studenților, în cadrul competiției UB Talks. Ajunsă la cea de-a VII-a ediție, competiția UB Talks continuă și anul acesta, oferind studenților posibilitatea să-și prezinte proiectele. Schimbul de experiență și legarea noilor prietenii cu studenții de la alte facultăți nu vor lipsi nici anul acesta.
Dacă veți fi selectați, veți participa la prima etapă a programului, ce constă într-o sesiune de pregătire, în cadrul căreia cadre didactice ale Universității din București și experți în comunicare vă vor consilia în vederea elaborării prezentărilor finale, vă vor ajuta să puneți bazele unor noi strategii de a vă vinde ideile și vă vor învăța să vă perfecționați tehnicile de vorbire în public. La finalul sesiunii de pregătire, coordonatorii vor decide finaliștii celei de-a VII-a ediții a UB Talks. Sesiunea de pregătire va avea loc joi, 21 martie 2019, începând cu ora 10:00, la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46)
În a doua etapă a competiției va avea loc sesiunea de prezentări (finala) în fața juriului și audienței. Prezentarea ta trebuie să fie atractivă și comprehensibilă pentru un public din afara domeniului de specializare, bine documentată, originală, relevantă, creativă și solid argumentată. Poate fi însoțită, dacă e cazul, de materiale foto, video sau audio.
Pe lângă experiența cunoașterii unor grupuri de studenți și cunoștințele din cadrul workshop-urilor, poți câștiga diferite premii oferite de Kaufland, DIGI | RCS&RDS, F64, Aqua Carpatica și American Experience dar și un loc la Școala de Creativitate organizată de Universitatea din București la Cumpătu, Sinaia în luna iulie.
Mai multe detalii despre competiția UB Talks pot fi solicitate la adresa de e-mail ubtalks@unibuc.ro, pe pagina de Facebook UB Talks, precum și pe Instagram.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.