Universitatea din București a adus bucurie celor peste 300 de copii din tabăra de la Valea Plopului

Universitatea din București a adus bucurie celor peste 300 de copii din tabăra de la Valea Plopului

13 martie, 2019 in Actualitate, Știri

Marți, 12 martie 2019, Universitatea din București a înseninat ziua celor peste 300 de copii pe care preotul Nicolae Tănase îi are în grijă, în tabăra de la Valea Plopului. Acțiunea a avut la bază principiul implicării publice, prin care UB contribuie la soluționarea problemelor actuale ale societății.
De mai bine de 20 de ani, preotul Nicolae Tănase are, cu răbdare și drag, grijă de copiii abandonați, de copiii fără părinți și de tinerii alungați din căminele de copii. Acolo, la Valea Plopului și Valea Screzii, preotul a pus bazele unor tabere devenite, de la an la an, „acasă” pentru mai mulți copii neajutorați.
Într-o zi mohorâtă de primăvară, am pornit, cu entuziasm, către cei cărora ne-am propus să le facem o bucurie, oferindu-le obiecte de veselă, dar și alimente de bază, ulei, zahăr, făină, fructe, produse neperisabile și dulciuri… de post.
Cum am plecat din București a și început să ningă, apoi ninsoarea s-a transformat în ploaie și tot drumul a continuat așa, până în punctul în care am intrat pe drumul secundar care duce la tabăra de la Valea Plopului. Ploaia s-a oprit brusc, norii s-au ridicat, iar priveliștea ne-a lăsat fără cuvinte: dealuri și munți plini de zăpadă și o stradă plină de copii.
Acțiunea nu ar fi fost posibilă fără sprijinul ing. ec. Aida Alexandroaia, Directorul General Administrativ Adjunct al Universității din București și inițiatorul evenimentului, dar nici fără implicarea membrilor Direcției Comunicare, Relații Publice și Marketing, ai Cantinei „Mihail Kogălniceanu”, precum și a studenților Universității din București.
Bucurie de toate părțile. Pentru restul, fotografiile de mai jos vorbesc de la sine.

GALERIE FOTO

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.