In memoriam ec. Adrian Albu, Director General Administrativ al Universităţii din Bucureşti

In memoriam ec. Adrian Albu, Director General Administrativ al Universităţii din Bucureşti


Conducerea Universităţii din Bucureşti anunţă cu profund regret încetarea din viață, miercuri, 16 ianuarie 2019, a domnului ec. Adrian Albu, Director General Administrativ al Universităţii din Bucureşti.
Vineri, 18 ianuarie 2019, începând cu ora 11:00, a avut loc o slujbă de pomenire în Holul Palatului Facultăţii de Drept.
Înmormântarea a avut loc sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 12:00, în Comuna 2 Mai, jud. Constanţa.
Adrian Albu și-a dedicat viața comunității academice a Universității din București, în slujba căreia s-a pus cu un devotament și o abnegație exemplare, ca administrator al Facultății de Litere, contabil șef și apoi Director General Administrativ al UB. Dăruirea profesională și asumarea fermă a dificilelor responsabilități care i-au revenit în decursul timpului i-au adus prețuirea și atașamentul colegilor din instituție, din universitățile partenere în Consorțiul „Universitaria” și din Ministerul Educației și Cercetării.
Contribuția lui Adrian Albu la funcționarea și devenirea Universității din București în ultimele decenii este neprețuită. Puterea lui de muncă, pusă fără precupețire în serviciul comunității academice, a fost tragic înfrântă de un sfârșit prematur.
Cei care l-au cunoscut îi vor păstra o vie și caldă amintire.
Dumnezeu să-l odihnească!
Punct de vedere al Universității din București cu privire la decesul Directorului General Administrativ, Adrian Albu

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.