Platforma ArchaeoScience#RO din cadrul ICUB a lansat seria „ArchaeoSciences Seminars”

Platforma ArchaeoScience#RO din cadrul ICUB a lansat seria „ArchaeoSciences Seminars”

27 mai 2019 în Actualitate, Știri

Institutul de Cercetare al Universității din București (ICUB) a lansat luni, 27 mai 2019, seria de seminare ArchaeoSciences Seminars prin intermediul platformei ArchaeoScience#RO.

ArchaeoSciences Seminars reprezintă o inițiativă recentă a platformei care își propune să ofere un cadru pentru profesioniștii din domeniul Științelor Arheologice din diferite părți ale lumii, pentru a împărtăși cunoștințele și pentru a transmite informații relevante despre ultimele aspecte legate de metodele și abordările actuale utilizate pentru studierea trecutului, reprezentând totodată și o oportunitate pentru studenții români de a afla mai multe despre diversele aspecte interdisciplinare ale arheologiei.

Primul invitat din cadrul seriei ArchaeoSciences Seminars este profesorul Christophe Morhange de la Aix Marseille Université, Franța, care va participa la mai multe evenimente în cadrul Universității din București, grupate sub titlul “Contemporary Issues and Debates in Geoarchaeology. Looking to the ancient harbours of the Mediterranean and Red Seas. Talks, Debates & Lectures”.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat aici

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.